Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+

Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+

Citroen HRVATSKA, Prodajni salon Savska i Hrvatski biatlonski savez potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim eventima u kojima sudjeluje HBS i Jakov Fak.  

Ugovor su potpisali g. Arnaud Leclerc, generalni direktor Citroen Hrvatska i Nikola Županić, Predsjednik Hrvatskog Biatlonskog Saveza u prostorijama Citroen Prodajnog Salona Savska, Savska c. 41 u Zagrebu.

Tim povodom g. Leclerc uručio je ključeve Jakovu Faku Citroen C4 Visio+ 1.6i 16 v članu i sportašu HBS-a na godinu dana od trenutka potpisivanja ugovora. Radi se o bogatoj opremljenoj limuzinskoj izvedbi čija je cijena 99.900 kn.

Jakov Fak ostvario je zavidne rezultate na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji od koje ćemo istaknuti Broncu u disciplini Individual koju je osvojio 17. veljače 2009. godine, te Zlatnu medalju na Svjetskom Roller ski prvenstvu (ljetni biatlon) održanom u rujnu 2008. godine u francuskom Haute Marienneu.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: