Citroen lansirao specijalne serije C1 i C3 MY WAY

Citroen lansirao specijalne serije C1 i C3 MY WAY

Citroen lansira specijalne serije C1 MY WAY i C3 MY WAY u lipnju koje krasi bogata serijska oprema i odličan omjer uloženog i dobivenog.

C1 MY WAY opremljen benzinskim 1.0i motorom kojeg krasi bogata oprema i cijena od 69.900 kn. U serijskoj opremi C1 MY WAY ima navigaciju TOM TOM ONE, ABS, električni paket, paket look, servo upravljač, 2 zračna jastuka, paket radio, klima uređaj, brojač okretaja, i dr. C1 MY WAY je model s atraktivnim i veselim stilom, bez kompromisa u pogledu kvalitete, držanja ceste i sigurnosti. Kompaktnih je dimenzija (3,43 m) i može smjestiti 4 odrasle osobe u svoju unutrašnjost.

C3 MY WAY zavodi svojom osobnošću i originalnošću, a u ponudi je s benzinskim 1.4i i dizelskim 1.4 HDi motorom. U serijskoj opremi ima navigaciju TOM TOM ONE, ABS, zračni jastuk za vozača i suvozača, bočne zračne jastuke, električne retrovizore, klima uređaj, paket look, plip, povišeno sjedalo vozača, progresivni servo upravljač, putno računalo, radio CD MP3 Pioneer, svjetla za maglu, volan podesiv po visini i dubini i dr.

C3 MY WAY 1.4i 75 u ponudi je s atraktivnom cijenom od 74.900 kn.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Auto test - Citroen Nemo: Pliva kao riba u vodi

Citroen Nemo 1.4 HDi slobodno možemo nazvati najboljim automobilom na auto testovima ovog portala do sada, a ovaj auto je ujedno i jedini poznati primjer da poznata rečenica „dabogda im'o pa Nemo“ može značiti i nešto dobro.