Delegacija EK donira nevladinim udrugama korištena računala

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj pozvala je nevladine udruge da joj se jave ukoliko su zainteresirani za donaciju polovne računalne opreme.

Zainteresirani se sa zahtjevima, uz kratak opis potreba za što im treba navedena oprema, mogu javiti na e-mail: delegation-croatia@ec.europa.eu, zaključno do 21. kolovoza 2009. godine.

Donira se sljedeće oprema - osobna računala: Fujitsu Siemens, E620, i915G, Intel Pentium 4, 3.0Ghz, 512Mb RAM, 40Gb HDD, 20 komada (monitori, tastature, miševi i operativni sistem nisu uključeni u donaciju); Printeri: HP LaserJet 2420, 2 komada; HP LaserJet 2200. Telefaks uređaj: Nashuatec DSm615 i fotokopirni stroj: Photocopier Nashuatec F550. Sve nevladine udruge u Republici Hrvatskoj mogu aplicirati za donaciju.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: