Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku

Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku

Češka inačica hrvatske tražilice za nekretnine GoHome predstavljena je danas pred više od 20-ak novinara iz vodećih čeških medija.

Prezentaciju su vodili Petr Slavik country manager za Češku, suvlasnik tražilice Hrvoje Bujas i poznati Češki komentator Pavel Pouliček. GoHome.cz pretražuje 500.000 nekretnina, to je peta država uz www.gohome.it www.gohome.si www.gohome.co.rs www.gohome.hr u kojima se GoHome službeno pojavljuje.

GoHome je definitivno hrvatski izvozni proizvod koji u državama u kojima djeluje pretražuje preko 4.000.000 nekretnina.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: