UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Rješenje UltiCAD arhitektima, kroz suradnju s tvrtkom Laserom iz Bihaća, približava i olakšava dizajn, prodaju i izradu interijera koje projektiraju. UltiCAD je integralno poslovno rješenje za vizualizaciju, prodaju i proizvodnju namještaja, namijenjeno srednje velikim tvrtkama koje proizvode pločasti namještaj,a svojim korisnicima poboljšava i ubrzava svoje pripremne, prodajne i proizvodne procese u poslovanju.

„Vrlo smo ponosni i sretni što nas je naš klijent Laser d.o.o. prepoznao kao pouzdanog partnera i pozvao nas da sudjelujemo na ovim, hvale vrijednim, prezentacijama. Dobili smo priliku pokazati na koji način UltiCad rješenje postaje nezamjenjiv alat u poslovanju naših klijenata pomoću kojeg štede vrijeme dizajniranja i vjernim 3D prikazom povećavaju prodaju. Nadamo se da će se ovakva suradnja s tvrtkom Laser d.o.o. nastaviti i ubuduće.“ – izjavio je Goran Burazer, voditelj UltiCAD poslovne jedinice.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: