UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Rješenje UltiCAD arhitektima, kroz suradnju s tvrtkom Laserom iz Bihaća, približava i olakšava dizajn, prodaju i izradu interijera koje projektiraju. UltiCAD je integralno poslovno rješenje za vizualizaciju, prodaju i proizvodnju namještaja, namijenjeno srednje velikim tvrtkama koje proizvode pločasti namještaj,a svojim korisnicima poboljšava i ubrzava svoje pripremne, prodajne i proizvodne procese u poslovanju.

„Vrlo smo ponosni i sretni što nas je naš klijent Laser d.o.o. prepoznao kao pouzdanog partnera i pozvao nas da sudjelujemo na ovim, hvale vrijednim, prezentacijama. Dobili smo priliku pokazati na koji način UltiCad rješenje postaje nezamjenjiv alat u poslovanju naših klijenata pomoću kojeg štede vrijeme dizajniranja i vjernim 3D prikazom povećavaju prodaju. Nadamo se da će se ovakva suradnja s tvrtkom Laser d.o.o. nastaviti i ubuduće.“ – izjavio je Goran Burazer, voditelj UltiCAD poslovne jedinice.