Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

Ecos trgovina d.o.o. ovlašteni je, i među najvećima u RH, distributer poznatih svjetskih brandova kao LG, Ariston, Carrier, Bosch, Siemens, Sony, Philips, Gorenje, Moulinex, EWT i Soehnle u segmentu ponude audio i video tehnike, kućanskih aparata i klima uređaja. Centar veleprodajne djelatnosti i logistička podrška –servis locirani su u Zagrebu, a distribucijsku maloprodajnu mrežu čini čak 14 prodavaonica širom zemlje.

Projektom implementacije poslovnog rješenja Imperios ECOS uspostavljen je cjeloviti integrirani informacijski sustav.

Procesno i podatkovno su podržane i povezane sve suštinske poslovne funkcije (skladišno poslovanje, nabava, prodaja, servis) kao i  pomoćne upravljačke funkcije (računovodstvo, financije, ljudski resursi i plaće), a s glavnim poslovnim ciljem pravovremenog protoka poslovnih informacija neophodnih za donošenje poslovnih odluka i poteza.

O složenosti izvedbe i opsegu ovog projekta, brojke govore same za sebe:
3...........poslovna subjekta ECOS grupe
13..........stalnih članova projektnog tima
15..........lokacija diljem Hrvatske
>100.......korisnika ERP rješenja Imperios
460…………dana realizacije projekta 

„Projekt Implementacije ERP rješenja Imperios u ECOS bio je izuzetno složen, s obzirom na veličinu organizacije i specifičnosti samog sustava. Detaljna analiza i dokumentacija, izuzetno susretljivi i kooperativni partneri usmjereni na kvalitetu izlaznih rezultata prije svega te predanost i fokus cjelokupnog projektnog tima na uspjeh realizacije ovog izazovnog poduhvata, najbolja je praksa proizašla iz ovog projekta. Danas sa zadovoljstvom gledam na koristi koje poslovno rješenje Imperios svakodnevno donosi Ecosu, kao i na stečeno iskustvo suradnje s našim partnerima iz Ecosa, koje izuzetno cijenim i ljudski i poslovno. Nakon dugog i složenog zajedničkog puta do današnjih rezultata, teško se samo tako „oprostiti“ i prepustiti kolegama daljnju podršku, ali s obzirom da je Ecos uvijek pun novih ideja za unaprjeđenje, uvjerena sam da ćemo se i u budućnosti susretati na izazovnim projektima i sa zadovoljstvom ih očekujem!“ - izjavila je Mia Živković, voditeljica projekta.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: