Sajam poslova nakon Sinja, Dubrovnika i Otočca ide u Šibenik

Sajmovi poslova koji se u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ovog mjeseca održavaju u 22 hrvatska grada već su održani u Sinju, Dubrovniku i Otočcu dok je sutra na redu Šibenik.

Kroz sajam poslova Zavod želi omogućiti direktan kontakt onih koji traže posao tj. nezaposlenih osoba i ostalih koji se nalaze na tržištu rada i onih koji nude poslove tj. poslodavaca. U direktnom kontaktu nezaposlene osobe i ostali koji traže posao ili su u sustavu obrazovanje pa će uskoro doći na tržište rada, moći će na jednom mjestu upoznati se sa potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika. Prilika je to za susret nezaposlenih osoba i ostalih osoba koji traže posao sa poslodavcima koji imaju namjeru zapošljavanja u ovoj godini i kojima je potrebna radna snaga.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučiliša, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Psiholozi Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Sekcije za profesionalno usmjeravanje Hrvatskog psihološkog društva predstaviti će svoj rad Hrvatskoj javnosti u okviru Sajmova poslova koji će se provoditi u svim područnim službama Zavoda tijekom ožujka 2009 godine. Planirane aktivnosti uključuju organiziranje radionica, tribina, okruglih stolova i dr.

Raspored sajmova po gradovima je sljedeći:

Šibenik 05.03.
Zadar 06.03.
Rijeka 09.03.
Pula 10.03.
Sisak 11.03.
Bjelovar 12.03.
Virovitica 13.03.
Županja 16.03.
Vukovar 17.03.
Osijek 18.03.
Požega 19.03.
Slavonski Brod 20.03.
Karlovac 23.03.
Krapina 24.03.
Đurđevac 24.03.
Zagreb 25.03.
Čakovec 26.03.
Varaždin 27.03.
Kutina 30.03.
- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Sajmovi za zapošljavanje u 22 grada u ožujku

Hrvatski zavod za zapošljavanje u ožujku planira organizirati 22 sajma poslova u 22 hrvatska grada, objavljenoje na današnjoj press konferenciji HZZ-a.