Mobilna aplikacija otkriva pozicije splitskih autobusa | Mobiteli i mobilni razvoj | rep.hr
Mobiteli i mobilni razvoj

Mobilna aplikacija otkriva pozicije splitskih autobusa

Veliki komet neočekivano pogodio Jupiter

Veliki svemirski objekt, najvjerojatnije komet koji nitko do trenutka njegovog udaranja u Jupiter nije primjetio, ostavio je na tom planetu trag veličine tihog oceana, piše New York Times.

Bauhaus traži studente za fizički rad

Studenti za rad na otvaranju poslovnice Bauhausa na Žitnjaku posljednjih se dana traže cirkularnim mailom, koji je posve slučajno došao i na adresu rep.hr-a.

Kineski model - ako direktor ima preveliku plaću ubij ga

Predsjednik uprave kineske čeličane ubijen je u neredima u kojima je sudjelovalo 30.000 radnika nezadovoljnih zbog spajanja njihove čeličane Tonghua Iron and Steel Group s tvrtkom Jianlong Steel, javlja Associated press.

Vlada srezala naknade za nezaposlene

Vlada srezala naknade za nezaposlene | Zapošljavanje | rep.hr

Naknada za nezaposlene najnovijom odlukom Vlade je skoro prepolovljena, te će njezin maksimalni iznos umjesto 3624,60 kune ubuduće iznositi 2183,52 kune, objavio je Novi list.

Krizni porez na plaće dva do četiri posto

Krizni porez na mirovine i plaće iznosit će dva posto za iznose od 3000 do 6000 kuna, odnosno četiri posto za iznose iznad 6000 kuna, a ne tri posto na plaće iznad 3000 kuna kako je prvotno bilo predloženo, piše Večernji list.

Krizni porez nije previše naštetio Crobexu

Krizni porez nije previše naštetio Crobexu | Financije | rep.hr

Crobex je tjedan završio na 1859,89 bodova, što je 1,55 posto veća vrijednost nego u četvrtak. Promet u petak iznosio je 31,68 milijuna kuna.

Među poginulima u nagibnom vlaku FER-ovac Domagoj Alvir

FER-ovac Domagoj Alvir (1988) iz Zagreba jedan je od šest poginulih u nesreći nagibnog vlaka koja se dogodila jučer u 12:08 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog.

Facebook demantirao glasine o korištenju fotografija bez dozvole

Informacija o tome kako je Facebook oglašivačima dopustio korištenje fotografija njegovih korisnika koja se širi Facebookom uglavnom preko statusa korisnika je lažna, tvrdi Facebookov glasnogovornik Barry Schnitt.

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita

Nesreća nagibnog vlaka kod Splita | Ostale vijesti | rep.hr

Nagibni vlak koji se kretao na relaciji Zagreb-Split iskočio je iz tračnica danas iza 12 sati u mjestu Rudine iznad Kaštel Novog, 300 metara istočno od pružnog prijelaza. Prema prvim informacijama, u nesreći je poginulo šestoro a ozlijeđeno je više od 50 ljudi.

VIDEO: Dilbert - Neugodna realizacija i kipuća hrpa neuspjeha

Gnjavatori koji smetaju dok radite i uspješnost projekta dvije su teme novog videa o Dilbertu, poznatom uredskom strip junaku.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.