Aircash četvrti, još niz hrvatskih tvrtki na Deloitteovom popisu brzorastućih | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Aircash četvrti, još niz hrvatskih tvrtki na Deloitteovom popisu brzorastućih

24 sata pokrenuo portal ZdravaKrava.hr

24 sata pokrenuo portal ZdravaKrava.hr | Internet | rep.hr

Praktične informacije o unaprjeđivanju kvalitete života ubuduće će se moći naći na stranicama zdravakrava.hr, novom projektu tvrtke 24sata digital d.o.o.

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala | Poduzetništvo | rep.hr

Specijalizirani web portali okupili su se danas pod palicom prodajnog stručnjaka Tomislava Cara, kako bi na press konferenciji predstavili grupaciju "Agencija portali", u sklopu koje će se zajednički savjetovati i pomagati u vezi svih aspekata web poslovanja s naglaskom na prodaju oglasnog prostora.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Darko Baniček novi urednik web izdanja Business.hr-a

Darko Baniček novi je glavni urednik web izdanja Business.hr-a, a sami portal uskoro ce doživjeti temeljiti redizajn za koji je zadužena tvrtka NEOMEDIA komunikacije.

Google Fast Flip za brzo čitanje vijesti

Google Fast Flip za brzo čitanje vijesti | Internet | rep.hr

Google Fast Flip novi je Googleov proizvod koji na jednom mjestu spaja preglednost tiskanog izdanja i opsežnost i pretraživanje Interneta.

Tko su najpopularniji Twitter korisnici prema Cvrku?

Nedavno osnovani servis Cvrk.org imenik je koji na jednom mjestu okuplja hrvatske Twitter korisnike sa svrhom lakšeg praćenja korisnika iz Hrvatske koji pišu o sadržaju određene tematike.

Ponovno pad cijena goriva

Cijene goriva pale su i ovog tjedna, pa je tako litra eurosupera 95 sada 7,55 kuna, a eurodizela 6,98 kuna.

Polovica Britanaca koristi istu lozinku za različite portale

Gotovo polovica Britanaca (46 posto) koristi istu lozinku za pristup Internet bankarstvu, online trgovini i društvenim mrežama, rezultati su CPP-ovog istraživanja koje je objavio Telegraph.co.uk

10 najduhovitijih isječaka na Youtubeu

Izbor najduhovitijih deset video isječaka na Youtubeu nije bio nimalo lak i ne isključujemo mogućnost da nam je nešto promaklo, no sigurni smo da će vam ono što smo izabrali pružiti pola sata dobre zabave.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.