Zahuktava se predsjednička kampanja na Twitteru

Zahuktava se predsjednička kampanja na Twitteru | Internet | rep.hr

Predsjednički kandidati sve su prisutniji na Twitteru, no čini se da niti jedan nije tamo osobno već ih predstavljaju ljudi iz njihovih stožera zaduženi za Internet komunikaciju s glasačima.

VIDEO: Redikuli sa Šolte

Hrvatski super talent show nadmašio je očekivanja većine koja je mislila kako će emisija Nove tv biti samo loša kopija engleskog originala.

Angel Wings okupio hrvatske i slovenske Poslovne anđele

Prvi zajednički događaj pod nazivom 'Angel Wings' organiziran u suradnji Hrvatske Mreže Poslovnih Anđela (CRANE) i Slovenske Mreže Poslovnih Anđela održan je proteklih dana u Mokricama, a na kojem su pred 30-tak hrvatskih i slovenskih investitora članova mreža poslovnih anđela predstavljena četiri projekta iz Hrvatske.

Business.hr izlazi iz bete

Business.hr izlazi iz bete | Internet | rep.hr

Poslovni portal Business.hr povremeno je nedostupan tijekom večeri, jer će u ponoć će dobiti svoje novo ruho, tako da od ponedjeljka više neće biti dostupan stari dizajn ovog portala.

Rep.hr od listopada na Gemiusu

Portal rep.hr priključio se na Gemius, te prve rezultate o posjećenosti portala u listopadu očekujemo kad u drugoj polovici studenog budu prikazani rezultati za Gemius.

Saša Stublić u izvršnom odboru IT udruge pri HUP-u

Saša Stublić u izvršnom odboru IT udruge pri HUP-u | Karijere | rep.hr

Generalni direktor Omege softwarea Saša Stublić izabran je za člana Izvršnog odbora Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

VIDEO: Što donosi Google Wave

U trenutku dok brojni Googleovi fanovi čekaju pozivnice za novi servis Google Wave, donosimo osmominutni video koji prikazuje po čemu se taj program razlikuje od mail servisa kao načina komunikacije.

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu

Muzika.hr premašila 100.000 posjetitelja u rujnu | Internet | rep.hr

Najjači hrvatski glazbeni portal muzika.hr premašila je u rujnu 100.000 posjetitelja prema Google Analitics statistici, objavljeno je na toj stranici.

Domagoj Potkoč novi web developer u Inchoo-u

Domagoj Potkoč od danas je novi web developer u osječkoj tvrtki Inchoo d.o.o., a kao deveti zaposlenik ove tvrtke bit će zadužen za rad na eCommerce platformi Magento.

Portal Javno.hr novinarima duguje oko milijun kuna?

Portal Javno.hr već duže vremena spominje se kao jedan od gorih poslodavaca, a ovaj put donosimo otvoreno pismo bivših zaposlenika koje je objavio portal Necenzurirano.com: