Prosječna hrvatska plaća u srpnju 5308 kuna

Prosječna hrvatska plaća u srpnju 2009. godine iznosila je 5308 kuna neto, odnosno 7718 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku,

Marko Rakar: Web kampanja Josipovićevog stožera nije niti počela

Marko Rakar: Web kampanja Josipovićevog stožera nije niti počela | Internet | rep.hr

Marka Rakara, u Internet krugovima poznatijega pod nadimkom Mrak, upitali smo nekoliko pitanja vezanih uz njegovo vođenje Internet kampanje SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ive Josipovića.

Uskoro dostupna finalna verzija Microsoft Security Essentialsa

Program Microsoft Security Essentials čiju smo beta verziju najavili u lipnju, kroz par tjedana će objaviti i svoju finalnu verziju.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima | Internet | rep.hr

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Eurosuper pet lipa jeftiniji

Gotovo zanemariv pad cijena goriva stupio je na snagu u ponoć, te je eurosuper 95 jeftiniji pet, a eurodizel tri lipe nego jučer.

Hrvatska ostvarila bolje rezultate u konkurentnosti u IT-u

Hrvatska ostvarila bolje rezultate u konkurentnosti u IT-u | Tehno i IT | rep.hr

Hrvatska je na BSA-ovoj ljestvici IT konkurentnosti ostvarila mali napredak skokom sa 41. na 37 mjesto, objavljeno je u studiji The Economista.

Omega i M SAN nastavili suradnju

Informatička tvrtka Omega software i M SAN grupa nastavili su suradnju nadogradnjom ERP rješenja Imperios u svim tvrtkama unutar M SAN grupe – ukupno njih sedamnaest.

Google razvija programski jezik Noop

Google je razvio novi programski jezik Noop sličan Javi, namijanjen izvođenju na Java Virtual Machineu - računalnoj aplikaciji koja interpretira i kompajlira Java bytekod.

VIDEO: Bavaria odgovorila Heinekenu

Sjećate se Heinekenove reklame u kojoj četiri muškarca urlaju u frižideru za pivo? Bavaria je pripremila odgovor :)

Pad Bandićeve web stranice zbog pripreme za izbore?

Pad Bandićeve web stranice zbog pripreme za izbore? | Ostale vijesti | rep.hr

Web stranica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića trenutno nije dostupna, na osnovu čega bi se moglo zaključiti kako je trenutak objave njegove predsjedničke kandidature sve bliži.