Journalism Online objedinjuje preko 500 tiskovina na webu

Journalism Online objedinjuje preko 500 tiskovina na webu | Internet | rep.hr

Američka tvrtka Journalism Online potpisala je ugovor o korištenju svog e-commerce sistema s preko 500 novinskih izdavača, kako bi od jeseni naplaćivala čitateljima pristup online sadržajima, piše BrandRepublic.com

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje

Hrvatski informatičari na olimpijadi osvojili četiri medalje | Tehno i IT | rep.hr

Uspjeh hrvatskih informatičara na ovogodišnjoj olimpijadi u bugarskom Plovdivu nadmašio je sve dosadašnje - hrvatski srednjoškolci osvojili su jednu zlatnu i tri srebrne medalje.

VIDEO: Luka Bulić i jahta starog Radeljaka

Iako kao portal inače izbjegavamo bilo kakve vijesti o poduzetniku Dikanu i njegovoj privremenoj pratilji Dolores ovaj put radimo iznimku, jer se radi o prepjevu koji je napravio suvlasnik portala rep.hr Luka Bulić.

Plaće radnika Petrokemije ipak će biti smanjene?

Uprava Petrokemije postupila je suprotno preporuci Nadzornog odbora, te je nakon što su jučer smanjene plaće članovima Uprave odlučili smanjiti plaće i radnicima.

VIDEO: Dilbert - iščupajte telefon i profesionalno usmjeravanje

U ovotjednoj epizodi Dilberta pogledajte Dogbertovo snalaženje na helpdesku i Wallya na tečaju profesionalne orijentacije.

Rast nezaposlenosti u srpnju

Rast nezaposlenosti u srpnju | Zapošljavanje | rep.hr

Broj nezaposlenih evidentiranih u HZZ-u u srpnju je iznosio 248.586, što je rast od 0,6 posto u odnosu na lipanj, odnosno od 13,1 posto u odnosu na prošlogodišnji srpanj, podaci su Zavoda.

Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner. 

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr | Internet | rep.hr

Nova glavna urednica portala javno.hr Nataša Zečević objavila je kako portal od danas prekida sve poslovne odnose s tvrtkom Krletka d.o.o. na čijem čelu je Josip Majher.

Upravi Petrokemije manje, radnicima iste plaće

Nadzorni odbor Petrokemije smanjio je plaće Upravi tvrtke - najvjerojatnije na 16.944 kune - a radnicima plaće ostaju iste kao i do sada.

Kriza i novi zakon gase male brokerske kuće

Hanfa je na sjednici održanoj 6. kolovoza 2009. godine oduzela odobrenje za rad investicijskom društvu CBB vrijednosnice, na njihov vlastiti zahtjev.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.