Najgora tehnološka predviđanja ikad

Najgora tehnološka predviđanja ikad | Tehno i IT | rep.hr

Dok su jedni predviđali nuklearne usisivače, drugi su vjerovali kako čovjek nije stvoren da bi jurio vlakom vratolomnom brzinom od 24 kilometra na sat. Donosimo 15 potpuno krivih predviđanja vezanih uz tehnologiju.

Crobex stabilizirao poziciju iznad 2000 bodova

Crobex stabilizirao poziciju iznad 2000 bodova | Financije | rep.hr

Crobex je današnje trgovanje završio na 2036,31 bodova što predstavlja 1,05 postotni porast u odnosu na njegovu vrijednost prošlog trgovinskog dana, kada je zaustavljen njegov višednevni pad.

Deset najtežih pitanja na razgovoru za posao

Deset najtežih pitanja na razgovoru za posao | Zapošljavanje | rep.hr

Razgovori za posao kandidate na intervjuu često dovedu u situaciju da brzo moraju smisliti idealan i iskren odgovor na pitanje koje nisu očekivali.

Jerko Jelić Balte na čelu Plinacroa

Radošević je predao zamolbu za razrješenje dužnosti i sporazumni raskid ugovora o radu, na što je bio primoran, a o čemu smo već ranije pisali.

Državni ured upozoravat će djecu na opasnost od interneta preko mlijeka

Središnji državni ured za e-Hrvatsku upozoravat će djecu o opasnostima interneta i mobitela preko mlijeka, piše Večernji list.

Lipanjski praznici donose čak tri duga vikenda

Dva praznika u četvrtak i jedan u ponedjeljak djelatnicima tvrtki koje imaju običaj spajati vikend s praznicima ovog lipnja pružit će pravi godišnji odmor.

Nastavljen negativni trend Crobexa

Nastavljen negativni trend Crobexa | Financije | rep.hr

Crobex je nastavio negativno kretanje kojim je obilježen ovaj mjesec, te je današnji dan završio na 1943,19 bodova odnosno na 2,16 posto nižoj vrijednosti nego jučer.

Sajam poslova danas na PMF-u Matematici

Sajam poslova na PMF-u Matematici održat će se danas od 11 do 17 sati, uz prezentaciju rep.hr-a koja će se održati u 15 sati u predavaonici 102.

Tvrtke ne znaju da nove domene dolaze sljedeće godine

Dvije trećine tvrtki u Velikoj Britaniji prema nedavno provedenoj anketi nisu upoznate sa liberalizacijom koja će sljedeće godine utjecati na promjene u pravilima uporabe ekstenzija internet domena, javlja Reuters.

Predstavljen novi portal o zdravlju

Novi portal o zdravlju www.mojezdravlje.net pokrenula je ovih dana tvrtka Alfa Puls d.o.o. iz Zagreba, a nudit će vijesti i tekstove vezane uz osobno zdravlje i medicinu te mogućnost interakcije između korisnika.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.