Crobex nastavio pad, četvrtak završio niži još 4,2 posto

Crobex nastavio pad, četvrtak završio niži još 4,2 posto

Dionički indeks Crobex je treći uzastopni dan nastavio s padom, u jednom trenutku je pao i ispod 2000 bodova, a dan je završio na 2006,82 boda odnosno 4,2 posto manje nego jučer.

Kao što se vidi na našem grafu koji označava 30 zadnjih radnih dana trgovanja, ukupni promet je i dalje jedan od najviših u tom periodu te je iznosio 110,2 milijuna kuna.

Najtrgovanija dionica na službenom tržištu bila je HT-ova, koja je uz 7,9 milijuna kuna prometa izgubila na vrijednosti 1,01 posto te joj je cijena iznosila 216 kuna, dok je na redovnom tržištu najtrgovanija bila dionica Atlantske plovidbe čija vrijednost je uz promet od 25,27 milijuna kuna vrijedila 1095 kuna po dionici.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: