Crobex nastavio sramežljivi rast

Crobex nastavio sramežljivi rast

Blagi rast Crobexa treći radni dan za redom obilježio je početak tjedna - uz 36,5 milijuna kuna prometa, porastao je za 0,71 posto na 1905,41 bodova.

Najveći promet - zanemare li se obveznice - zabilježen je dionicom HT-a, čija vrijednost je pala za 0,44 posto na 218,01 kunu uz 4,14 milijuna kuna prometa. Atlantska plovidba, koja je obično najtrgovanija dionica danas je bila na drugom mjestu, te joj je uz 3,49 milijuna kuna vrijednost porasla za 3,42 posto na 1140 kuna po dionici.

Milijunski promet imali su još samo tri dionice: Dalekovod (+1,66%, 399,00 kn/dionica, 1,22 mln prometa), Ingra (-5,11%, 44,60 kn/dionica, 1,33 mln prometa) i Uljanik plovidba (+3,14%, 722,00 kn/dionica, 1,49 mln kn prometa).

Na grafu koji prikazuje zadnjih 30 trgovinskih dana, može se vidjeti kako je Crobex vrhunac postigao 1. lipnja kad je imao 2.272,94 bodova, a nakon čega je uspjedio pad i trenutna stabilizacija na razini oko 1900 bodova. Linkovi prikazuju stanje dionica na dan otvaranja linka.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: