Crobex viši 0,57 posto

Crobex viši 0,57 posto

Sramežljivi rast Crobexa nastavljen je i danas uz tek nešto veći promet nego jučer - 29,66 milijuna kuna i 0,57 postotni porast vrijednosti na 1887,95 bodova.

HT je bio najlikvidniji te je uz 7,99 milijuna kuna prometa porastao 0,47 posto na 231 kunu, što je blizu nedavno dosegnutog ovogodipnjeg maksimuma od 235 kuna.

Vrijednost dionice Atlantske plovidbe uz promet od 3,74 milijuna kuna porasla je za 1,29 posto na 3,74 milijuna kuna, a povlaštene dionice Adrisa uz 2,16 milijuna kuna prometa za 2,24 posto na 230 kuna.

Milijunske promete imali su još IGH (0%, 3400 kn/dionici, 1,20 mln kn prometa) i Zagrebačka pivovara (-4,39 posto, 3700 kn/dionici, 1,22 mln kn prometa).

Graf prikazuje posljednjih 30 trgovinskih dana Crobexa.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: