Produženi vikend Burzi donio slabu likvidnost

Produženi vikend Burzi donio slabu likvidnost

Promet na Burzi danas je sasvim očekivano bio mali - iznosio je 20,09 milijuna kuna, a Crobex je dobio 0,14 posto i završio na 1891,96 bodova.

Najlikvidnije dionice bile su uobičajeno one Atlantska plovidbe (-0,42%, 1102,31kn) i HT-a (+0.91%, 218,98kn), a milijunske promete zabilježile su još IGH (-1,22%, 3803,04kn), INA (1,17%, 1380kn). Ingra (-3,59%, 47,00kn), Jadroplov (0,89%, 193,50kn), i Slatinska banka (+14,68%, 125,00kn).

Odlaskom na navedene linkove ZSE, prikazat će se stanje na dan pregledavanja linka.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: