Kategorija: Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne! | Internet | rep.hr
Internet

Ako hosting tvrtke brzo ne uklone terorističke sadržaje čekat će ih do milijun kuna kazne!

Google pregovara o kupnji Twittera

Google pregovara o kupnji Twittera objavio je Washington Post pozivajući se na glasine iz dva izvora bliska progovorima.

FBI u 2008. zabilježio internet prijevare teške 265 milijuna dolara

Prijevare na internetu u 2008. prouzročile su gubitke vrijedne 265 milijuna dolara, a 275.000 pritužbi predstavlja porast od 33 posto u odnosnu na 2007. godinu - podaci su FBI-a koje je objavio ITworld.com

Google nudi alternativne izraze u rezultatima pretrage

Googleovi rezultati u pretragama od utorka mogu biti još precizniji zahvaljujući novinama u rezultatima pretrage, piše latimes.com

Najposjećeniji hrvatski siteovi: Adplanner vs. Gemius

Jesu li najposjećeniji siteovi u Hrvatskoj prema Gemiusovoj ljestvici isti kao i oni u ljestvici Googleovog servisa Adplanner? Provjerite u našoj tablici 20 najposjećenijih hrvatskih siteova na čijem vrhu se nalazi Facebook sa 1,2 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Konačna verzija Internet Explorera 8 od danas dostupna na Internetu

Microsoft je na svom službenom blogu objavio da će danas korisnicima ponuditi na download konačnu verziju Internet Explorera 8 - po zastupljenosti najpopularnijeg internet preglednika.

Google Chrome eksperimentira s JavaScriptom

Google je pokrenuo web stranicu Chrome Experiments kako bi demonstrirao što sve njegov pretraživač Chrome može omogućiti u kombinaciji s JavaScriptom, piše cnet.com

INTERVJU - ŽELJKO ANDERLON: Smišljam nove web projekte

INTERVJU - ŽELJKO ANDERLON: Smišljam nove web projekte | Internet | rep.hr

Pionira Internet portala u Hrvatskoj i pokretača monitor.hr-a, forum.hr-a i blog.hr-a Željka Anderlona pronašli smo na okruglom stolu u Novinarskom domu, te smo mu specijalno za rep.hr postavili nekoliko kratkih pitanja.

Web strategija 4: Kako privući posjetitelje kontekstualnim oglašavanjem

Web strategija 4: Kako privući posjetitelje kontekstualnim oglašavanjem | Internet | rep.hr

Odgovor na pitanje kako povećati posjećenost weba zahvaljujući pretraživačima i oglašavanju mnogi su potražili na četvrtoj Web strategiji slušajući predavače iz regije koji su se u organizaciji Instituta za okupili danas u Hypo Expo XXI Centru.

Google se uključio u rat protiv monopola Internet Explorera

Google se uključio u rat protiv monopola Internet Explorera | Internet | rep.hr

Google je odlučio pridružiti se istrazi Europske komisije protiv Microsofta te je odlučio ponuditi dodatne argumente o tome narušava li Internet explorer tržišno natjecanje svojom monopolističkom pozicijom, piše Timesonline.co.uk

Pomoću linka krali šifre naivnih korisnika na googleu

Web stranice ViddyHo.com dodane su na Googleovu crnu listu nakon što je otkriveno da su od korisnika tražile unos pristupnih podataka za Googleov program Gtalk, te ih potom zloupotrebljavali za slanje mailova, piše LA Times.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.