Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Besplatni seminar o ICT-u i recesiji u Osijeku

Besplatni seminar „ICT i recesija – kako ulagati i štedjeti“ namijenjen je poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji uvode nove tehnologije, voditeljima nabave te svima onima koji žele proširiti postojeća znanja o informatičkoj i telekomunikacijskoj tehnologiji.

Java konferencija u Bugarskoj

Java2Days konferencija o Java tehnologijama održat će se 8. i 9. listopada 2009. godine u Sofiji, glavnom gradu Bugarske.

U Rovinju počeo Weekend Media Festival

U Rovinju počeo Weekend Media Festival | Edukacija i događanja | rep.hr

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije, Weekend media festival, započeo je danas u Rovinju, a moguće ga je pratiti i putem MaxTV-a.

Web start konferencija odgođena za 2010. godinu

Web start konferencija odgođena za 2010. godinu | Edukacija i događanja | rep.hr

Web.start konferencija odgođena je i neće se održati u listopadu ove godine kako je planirano, objavio je organizator Berislav Lopac na web stranici ini.hr

Traže se logo i slogan za Europsku godinu volontiranja

Traže se logo i slogan za Europsku godinu volontiranja | Edukacija i događanja | rep.hr

Europska komisija raspisala je prije nepunih mjesec dana natječaj za službeni logo i slogan Europske godine volontiranja - 2011. godinu, a rok za predaju prijava ističe u petak, 18. rujna.

Osijek: Mudrinić i Kuštrak među predavačima o krizi u poduzetništvu

Treća međunarodna konferencija o poduzetništvu "Prepoznavanje poduzetničkih prilika u vrijeme krize" održat će se u Osijeku od 17. do 19. rujna 2009. godine, a na njoj će nastupiti poznati predavači poput Ivice Mudrinića, Damir Kuštraka i drugih.

Sveučilište raspisalo natječaj za najbolji e-kolegij

Zagrebačko sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij u akademskoj godini 2008./2009.

Međunarodna marketing konferencija u Podstrani

Međunarodna marketing konferencija Digital Marketing Solutions 2009 održat će se 11. rujna u organizaciji splitske tvrtke Gideon i londonske konzultantske grupe CredExec u Podstrani pokraj Splita.

Promocija diplomiranih inženjera na FER-u

Svečana promocija za studente FER-a koji su diplomirali u srpnju 2009. godine, održat će se u petak 11. srpnja u dvoranama fakulteta.

Surlaši iz Zagreba pobijedili na Bubble Cupu

Surlaši iz Zagreba pobijedili na Bubble Cupu | Edukacija i događanja | rep.hr

Hrvatska informatička ekipa Surlaši koju čine Luka Kalinovčić, Tomislav Grbin i Luka Donđivić pobijedila je na natjecanju Bubble Cup održanom ovih dana u Srbiji.