Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Nebojša Pongračić najbolje riješio Omegin zadatak na FOI-u

U okviru projekta FOI CORE na Fakultetu organizacije i informatike koji za cilj ima povezivanje poslovne zajednice i studenata fakuteta koji će kroz godinu-dvije biti u potrazi za poslom, Omega software je sudjelovala u kategoriji Information Technology Challenge – programiranje. 

Počeli upisi na postdiplomski na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Ekonomski fakultet u Zagrebu raspisao je natječaj za upis nove generacije pristupnika na poslijediplomski doktorski studij i poslijediplomske specijalističke studije u sljedećoj akademskoj godini.

Mensino testiranje na splitskom FESB-u

Mensino testiranje koje mjeri kvocijent inteligencije i najinteligentnijima omogućuje članstvo u organizaciji, održat će se u Splitu, 20.06.2009. godine na FESB-u.

Stažiranje u SAD-u za studente turizma

Program plaćenog stažiranja u SAD-u za studente i mlade diplomante hotelijerstva biti će predstavljen 17. lipnja u Zagrebu, odnosno 18. lipnja u Opatiji.

Diploma iz ekonomije na engleskom? Samo uz 28.000 kuna godišnje

Info dan studija na engleskom jeziku Bachelor Degree in Business održat će su u četvrtak, 18. lipnja između 9 i 16 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Odgođeni osječki seminari

Seminari o racionalnom poslovanju i obiteljsko poduzetništvu koji su se trebali održati 17. i 18. lipnja u Osijeku, odgođeni su.

Seminar o racionalnom poslovanju 17. lipnja u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek 17.6.2009. organizira seminar Racionalno poslovanje. 

Seminar o prodajnim vještinama u Osijeku 16. lipnja

Centar za poduzetništvo Osijek 16.06.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Tribina o upisu na magisterij na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu

Tribina o diplomskom sveučilišnom studiju Poslovne ekonomije i Ekonomije održat će se sutra, u četvrtak 4. lipnja 2009. godine na Ekonomskom fakultetu s početkom u 13 sati u dvorani tri.

Rep.hr na PMF-ovom sajmu poslova 9. lipnja

Sajam poslova u organizaciji matematičkog odjela PMF-a na kojem će se predstaviti nekoliko tvrtki održat će se u utorak 9. lipnja ove godine.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.