Kategorija: Edukacija i događanja

Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Surlaši iz Zagreba pobijedili na Bubble Cupu

Surlaši iz Zagreba pobijedili na Bubble Cupu | Edukacija i događanja | rep.hr

Hrvatska informatička ekipa Surlaši koju čine Luka Kalinovčić, Tomislav Grbin i Luka Donđivić pobijedila je na natjecanju Bubble Cup održanom ovih dana u Srbiji.

Seminar o web stranicama za poduzetnike u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek organizira dvodnevni  seminar „Web stranica - stvarna potreba ili tehnološki hir“.

Bugarska domaćin e-Business i e-Marketing sajma Webit

E-Business & e-Marketing sajam Webit, prvi je sajam te vrste koji obuhvaća cijelu regiju jugoistočne Europe, a održat će se 7. i 8. listopada u Bugarskoj. Organizator događaja je e-Academy.

Ruđer organizira konferenciju o računalnom pristupu biološkim sustavima

Ljetna škola i konferencija The 3rd Adriatic Meeting On Computational Solutions in the Life Sciences, održat će se u organizaciji 'Ruđerovih' znanstvenika u Primoštenu od 1. do 5. rujna ove godine.

Završio Google Summer of Code 2009

Završio Google Summer of Code 2009 | Edukacija i događanja | rep.hr

Google Summer of Code, globalni program koji studentima - developerima nudi stipendije u iznosu od 4500 dolara i pisanje koda za open source softverske projekte, završio je prekjučer proglašenjem finalnih rezultata.

Promovirano 96 FER-ovih prvostupnika

Promovirano 96 FER-ovih prvostupnika | Edukacija i događanja | rep.hr

Svečana promocija 96 prvostupnika koji su završili trogodišnji dodiplomski stduij u veljači održana je 15. srpnja 2009. godine na FER-u.

Počinju prijave za novi ispitni rok za investicijske savjetnike

Prijave za pristup prvom ispitnom roku za investicijske savjetnike Hanfa će primati od 06.07. do 20.08. 2009. godine u 12 sati.

Dodijeljeno 10.000 stipendija Erasmus Mundus

Europska komisija je upravo dodijelila 10,000 novih stipendija koje će se financirati iz programa Erasmus Mundus za akademsku godinu 2009-2010. 

Hanfa i HGK 3. srpnja organiziraju savjetovanje

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga - Hanfa i Hrvatska gospodarska komora - HGK 3. srpnja organiziraju u vijećnici HGK u Zagrebu (Rooseveltov trg 2 u 9 sati) organiziraju savjetovanje s predstavnicima Udruženja za poslovanje i posredovanje na financijskim tržištima.

Osijek: Informatika i telekomunikacije u poduzetništvu 2. i 3. srpnja

Centar za poduzetništvo Osijek, dana 02. i 03. srpnja 2009. godine organizira seminar pod nazivom „Informatika i telekomunikacije u poduzetništvu – što i kako izabrati?“.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.