Kategorija: Poduzetništvo

Gajšakovi setovi apsolutni hit na Kickstarteru | Poduzetništvo | rep.hr
Poduzetništvo

Gajšakovi setovi apsolutni hit na Kickstarteru

Osijek: Seminar o započinjanju vlastitog posla

Centar za poduzetništvo Osijek započinje novi ciklus seminara za poduzetnike početnike „Započnite vlastiti posao“

Inovacijski programi BICRO-a predstavljeni na Ruđeru

Prezentacija inovacijskih programa Poslovno-inovacijskog centra BICRO pod nazivom BICRO info dan održana je prekjučer na Institutu Ruđer Bošković, čijim znanstvenicima su predstavljeni oblici podrške koju programi državne potpore pružaju suradnji znanstvene zajednice i gospodarstva.

Angel Wings okupio hrvatske i slovenske Poslovne anđele

Prvi zajednički događaj pod nazivom 'Angel Wings' organiziran u suradnji Hrvatske Mreže Poslovnih Anđela (CRANE) i Slovenske Mreže Poslovnih Anđela održan je proteklih dana u Mokricama, a na kojem su pred 30-tak hrvatskih i slovenskih investitora članova mreža poslovnih anđela predstavljena četiri projekta iz Hrvatske.

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala

Agencija portali organizirala prodaju za šest portala | Poduzetništvo | rep.hr

Specijalizirani web portali okupili su se danas pod palicom prodajnog stručnjaka Tomislava Cara, kako bi na press konferenciji predstavili grupaciju "Agencija portali", u sklopu koje će se zajednički savjetovati i pomagati u vezi svih aspekata web poslovanja s naglaskom na prodaju oglasnog prostora.

Projekt Tomislava Cara zove se Agencija Portali

Agencija Portali ime je projekta čija je svrha zajedničko obraćanje specijaliziranih portala oglašivačima, a čiju prodaju će voditi Tomislav Car.

Hrvatski projekt Shout'em pozvan na londonski Seedcamp

Hrvatski projekt Shout'em pozvan na londonski Seedcamp | Poduzetništvo | rep.hr

Hrvatski web startup projekt Shout'Em jedan je od 40 startup projekata s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike izabranih za predstavljanje na Seedcamp-u u Londonu.

Tomislav Car organizira prodaju oglasnog prostora za nekoliko portala?

Tomislav Car organizira prodaju oglasnog prostora za nekoliko portala? | Poduzetništvo | rep.hr

Nekoliko manjih hrvatskih web portala i poznatijih blogera ujedinilo se ovih dana u projekt čija će svrha navodno biti udružena prodaja oglasnog prostora.

Seedcamp - izvrsna šansa za mlade internet poduzetnike

Seedcamp - izvrsna šansa za mlade internet poduzetnike | Poduzetništvo | rep.hr

Londonski Seedcamp koji će se održati u rujnu izvrsna je prilika za male timove internet poduzetnika i developera, koji mogu osvojiti početni kapital ali i proširiti svoje znanje zahvaljujući brojnim svjetskim stručnjacima.

Osnivač Netscape prikupio 300 milijuna dolara za ulaganja u tvrtke

Suosnivač Netscapea Marc Andreessen i njegov poslovni suradnik Ben Horowitz, prikupili su 300 milijuna dolara koje misle uložiti u tehnološke tvrtke, piše NYTimes.

VIDEO: Kako su uspješni došli do uspjeha?

Analitičar Richard St. John godinama je istraživao kako uspješni ljudi tumače svoj uspjeh i potom je to sažeo u trominutni video.