Kategorija: Poduzetništvo

Gajšakovi setovi apsolutni hit na Kickstarteru | Poduzetništvo | rep.hr
Poduzetništvo

Gajšakovi setovi apsolutni hit na Kickstarteru

Potpisan ugovor Poduzetnik Pula 2009.

Ugovor o poslovnoj suradnji za projekt „Poduzetnik Pula 2009.“ koji se provodi u suradnji sa sedam poslovnih banaka, potpisan je danas u Puli.

Zagrebačka županija odvaja 6,5 milijuna kuna za poduzetničke zone

Zagrebačka županija sutra će uputiti poziv svim svojim gradovima i općinama za dodjelu 6,5 milijuna kuna za poticanje osnivanja i razvoja poduzetničkih zona.

Bjelovar subvencionira poduzetničke kredite

Grad Bjelovar nastavlja kreditiranje poduzetnika sa sličnim kreditnim linijama kao i prošle godine kao pomoć poduzetnicima koji ulažu u proizvodne djelatnosti i novo zapošljavanje na području Grada Bjelovara.

Zagrebačka županija subvencionira nastupe poduzetnika

Zagrebačka županija dodijelit će u ovoj godini 400.000 kuna bespovratnih sredstava za sufinanciranje organiziranja i nastupa na sajmovima, izložbama i natjecanjima vezanim uz poduzetništvo.

Intervju - Davor Lovrić: S igricama za mobitele probili smo se u inozemstvo

Intervju - Davor Lovrić: S igricama za mobitele probili smo se u inozemstvo | Poduzetništvo | rep.hr

Direktor tvrtke Savršen plan Davor Lovrić napustio je dobro plaćene poslove u računalnim tvrtkama kako bi postao sam svoj šef, a za rep.hr objasnio je i što ga najviše živcira kod prijava za posao koje dobija ovih dana.

Zagrebački gospodarstvenici u ponedjeljak o krizi

Globalna ekonomska kriza i hrvatsko gospodarstvo - opasnosti i izazovi tema je sedmog susreta gospodarstvenika Zagrebačke županije, koji će se održati u ponedjeljak 23. veljače s početkom u 12 sati u hotelu International.

Opatijskim poduzetnicima grad nudi još 2,3 milijuna kuna za kreditiranje

Prijave za još neiskorištena sredstva iz programa Poduzetnik II namijenjenog opatijskim poduzetnicima trajat će do rujna 2009. godine, objavljeno je jučer na sjednici opatijskog gradskog poglavarstva, piše Business.hr

Intervju - Igor Vukmirović: Razočaralo me jedino poslovanje s inozemstvom

Intervju - Igor Vukmirović: Razočaralo me jedino poslovanje s inozemstvom | Poduzetništvo | rep.hr

Igor Vukmirović pokrenuo je tvrtku za izradu softwarea Neoinfo d.o.o. odmah nakon završetka fakulteta te u intervjuu za rep.hr otkriva kakva su njegova iskustva kroz više od dvije godine poslovanja na IT tržištu.

Zagrebačka županija subvencionira kamate kredita

Zagrebačka županija i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva nastavljaju s projektom subvencioniranja kamata na kredite poduzetnika u toj županiji, te je za subvencije izdvojeno pet milijuna kuna.

Rijeka subvencionira poduzetnike s 340.000 kuna

Riječka gradsja uprava namijenila je 340.000 kuna nepovratnih subvencija za poduzetnike u 2009. godini piše Business.hr