Kategorija: Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna | Zapošljavanje | rep.hr
Zapošljavanje

Hitno pronađite Flutter Developera, platit ćemo vam 5000 kuna

Deset najtežih pitanja na razgovoru za posao

Deset najtežih pitanja na razgovoru za posao | Zapošljavanje | rep.hr

Razgovori za posao kandidate na intervjuu često dovedu u situaciju da brzo moraju smisliti idealan i iskren odgovor na pitanje koje nisu očekivali.

Sajam poslova danas na PMF-u Matematici

Sajam poslova na PMF-u Matematici održat će se danas od 11 do 17 sati, uz prezentaciju rep.hr-a koja će se održati u 15 sati u predavaonici 102.

Obamin ljetni plan: Posao za 600.000 ljudi

Obamin ljetni plan: Posao za 600.000 ljudi | Zapošljavanje | rep.hr

Otvaranje 600.000 novih radnih mjesta kroz 10 velikih projekata koji će koštati 787 milijardi novi su ljetni plan predsjednika SAD-a Baracka Obame, piše LA Times.

HZZ sufinancira zapošljavanje teže zapošljivih u Koprivnici

Gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić, predstavnici Komunalca i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, predstavili su jutros u 8 sati program Mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Godišnjeg plana poticanja zapošljavanja za 2009. godinu, a sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja za 2009. i 2010. godinu, Grad Koprivnica inicijator je i izvođač Programa javnih radova za teže zapošljive i dugotrajno nezaposlene osobe.

Zbog nelogične uredbe majke male djece prisiljene dati otkaz

Odluka gradskog ureda grada Zagreba prema kojoj se za 2009/2010 u vrtić mogu upisati samo djeca koja će do 31.8.2009. navršiti godinu dana, neke majke stavlja u nezgodan položaj jer zbog toga ne mogu poslati dijete u vrtić niti kad navrši godinu dana te će morati birati između ilegalnog zapošljavanja babysitterice, davanja otkaza ili uzimanja neplaćenog dopusta.

Ivana Vučetić: Zašto je potrebna promjena?

Na novom ste radnom mjestu. Dobili ste posao za koji ste se prijavili i radite već mjesec – dva. Svima govorite kako ste zadovoljni, ekipa je super, nadređeni su dobri prema vama, opis posla vam se sviđa. Sve u svemu, posao i okolina kakvu ste oduvijek priželjkivali. Uvjeti u koje ste došli su vam izuzetno prihvatljivi i za sada vam se sve sviđa.

Mura i Gorenje smanjuju broj zaposlenih

Slovenske tvornice Mura i Gorenje pogođene su krizom, te će zbog toga smanjiti broj zaposlenih, a ne pomogne li joj država, Muri prijeti i stečaj, piše Seebiz.eu

Ingra razmišlja o skraćivanju radnog tjedna

Ingra razmišlja o skraćenju radnog tjedna na četiri dana, piše Večernji list.

Mudrinić najavio otkaze menadžerima

Ivica Mudrinić najavio je kako će od 1. srpnja broj menadžera u HT-u biti smanjen za 30 posto, piše SEEbiz.eu

Job siteovi niču kao gljive poslije kiše

Job siteovi niču kao gljive poslije kiše | Zapošljavanje | rep.hr

Nakon niza godina dominacije job portala MojPosao.net i Posao.hr, portali s oglasima za posao niču kao gljive poslije kiše, te su se na tržištu osim rep.hr-a pojavila još tri ozbiljnija portala namijenjena traženju poslova, a uskoro se očekuje i dolazak četvrtog.