Redizajniran portal grada Osijeka

Redizajniran portal grada Osijeka

Redizajn portala grada Osijeka po prvim informacijama koje smo danas objavili vrijedio je 170.000 kuna, no direktor tvrtke Escape koja je radila redizajn pojasnio nam je kako se samo trećina te cijene odnosi na web.

Zorin Radovančević objasnio nam je kako 170.000 kuna predstavlja iznos u proračunu namijenjen i za neke druge usluge poput fotografiranja i izrade karte koje su obavljale druge tvrtke, dok je tvrtka Escape d.o.o. obavila samo posao izrade weba za trećinu tog iznosa.

Na pitanje o tome je li raspisan natječaj za redizajn weba, Radovančević je odgovorio kako je i sada i 2004. godine kad je njegova tvrtka radila isti posao raspisan pozivni natječaj, te je izrazio nezadovoljstvo zbog tadašnjih napisa u medijima kad ga se optužilo da je posao dodijeljen njegovoj tvrtki bez natječaja.

Portal Osijek.hr predstavio je danas gradonačelnik Bubalo u Osijeku, a nova verzija bogatija je za informacije o natječajima, o gospodarstvu, kulturi, spotu, međunarodnoj suradnji i povijesti grada.

Trikoder redizajnirao vecernji.hr

Internet portal Večernjeg lista danas je paralaleno s postojećim stranicama portala pokrenuo i novu redizajniranu i moderniju beta verziju.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Redizajniran Adventure-sport.net

Vodeći hrvatski portal koji pokriva područje avanturističkih sportova Adventure-sport.net doživio je nakon četiri godine postojanja svoj prvi redizajn, koji će svim posjetiteljima biti vidljiv tek kroz nekoliko dana.

Redizajniran portal Tele2

Portal jednog od tri nacionalna mobilna operatera Tele2 redizajniran je ovih dana u skladu s nedavnim redizajnom cijelog brenda.

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.

Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak

Temeljiti redizajn web portala televizijske kuće CNN pokazan je američkim novinarima, a dosadašnji će biti zamijenjen novim u ponedjeljak 26. listopada 2009. godine.

Redizajniran Globus.com.hr

Redizajn Globusovog portala koji smo najavili još u srpnju bit će gotov za nekoliko dana, a beta verzija već je vidljiva na uobičajenoj adresi web portala ovog tjednika.