Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

HEP zbog recesije prodaje 489 polovnih vozila

Hrvatska elektroprivreda planira prodati 489 svojih rabljenih vozila, kako bi smanjila troškove poslovanja za oko 10 milijuna kuna godišnje i ostvarila dodatan prihod od prodaje.

Omega software ponudila studentske prakse

Omega software je u okviru akademske suradnje sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa primila na dvotjednu stručnu praksu u odjel marketinga Mateju Stepančić, studenticu četvrte godine.

Eurosuper malo jeftiniji, Eurodizel bez promjene

INA je u ponoć počela primjenjivati nove cijene benzina: Eurosuper 95 pojeftinio je na 7,80 kuna, cijena Eurodizela ostaje nepromijenjena, dok je autoplin skuplji i sada litra košta 4,16 kuna. 

Sindikat protiv otkaza u HT-u sljedeće godine

Hrvatski Sindikat Telekomunikacija predložio je da u planu za 2010. ne bude proglašenje viška radnika, piše Business.hr

Poslovna rješenja Omege software prošla test kompatibilnosti s Windows 7 operativnim sustavom

Omega software kao ponosni Microsoft Gold Certified Partner sudjelovala je na radionici Windows 7 ISV Remediation Workshop  koju je organizirala tvrtka Microsoft Hrvatska. Radionica se održavala u razdoblju od 30. 06 do 03. 07. 2009. u Microsoftovom Inovacijskom centru u Varaždinu.

Teško do subvencija za skraćeni radni tjedan

Stotinjak proizvodnih tvrtki skratilo je prema podacima sindikata radni tjedan, piše Novi list.

Cijene goriva u svijetu padaju, a na Ini rastu

Cijene goriva u svijetu ovih dana su u padu, ali ne i na Ini koja je znatno poskupila svoje cijene. Eurosuper 95 sada je 7,99 kuna a Eurodizel 7,23 kune.

Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner. 

Delegacija EK donira nevladinim udrugama korištena računala

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj pozvala je nevladine udruge da joj se jave ukoliko su zainteresirani za donaciju polovne računalne opreme.

Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara

Google kupuje On2 Technologies za 106,5 milijuna dolara | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Google će kupiti tvrtku On2 Technologies poznatu po video kompresiji za 106,5 milijuna dolara, objavili su jučer iz Googlea, a prenosi informationweek.com

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.