Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+

Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+ | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Citroen HRVATSKA, Prodajni salon Savska i Hrvatski biatlonski savez potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim eventima u kojima sudjeluje HBS i Jakov Fak.  

Održana radionica za korisnike ERP rješenja

Specijalizirane tematske radionice pod nazivom „IT podrška za optimizaciju poslovanja“. održane su ovih dana u hotelu Aristos u Buzinu u organizaciji tvrtke Omega software.

Citroen lansirao specijalne serije C1 i C3 MY WAY

Citroen lansirao specijalne serije C1 i C3 MY WAY | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Citroen lansira specijalne serije C1 MY WAY i C3 MY WAY u lipnju koje krasi bogata serijska oprema i odličan omjer uloženog i dobivenog.

SAP World Tour u lipnju u Zagrebu

Peta svjetska turneja SAP World Tour obuhvatit će 50 gradova među kojima i Zagreb u kojem će se 3. i 4. lipnja održati konferencijski program usmjeren na optimalizaciju poslovnih procesa u uvjetima krize, piše Večernji list.

Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljen razvojni projekt

Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljen razvojni projekt | Tvrtke i tržišta | rep.hr

U središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljeni su dosadašnji rezultati na zajedničkom projektu Instituta Ruđer Bošković i tvrtke Omega software d.o.o.

Gorivo opet skuplje od utorka

Gorivo opet skuplje od utorka | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Cijene goriva ponovno će rasti u ponoć, te će od utorka 26. svibnja biti nekoliko postotaka skuplje - nova cijena Eurosupera 95 bit će 7,54 kuna a Eurodizela 6,64 kune, javlja HRT.

Daimler kupio 10 postotni udio u Tesla Motorsu

Njemački proizvođač automobila Daimler poznat po modelima Mercedes, kupio je 10 postotni udio u Tesla Motorsu - tvrtki koja proizvodi automobile na struju.

Omegin UltiCAD isporučen Drvo plastu

Omega software ovih je dana zaokružila projekt implementacije poslovnog rješenja UltiCAD u tvrtku Drvo plast NOVA d.o.o. iz Buzeta.

Business.hr dobio nove vlasnike, uskoro i novu uređivačku politiku

Inter Mims je preuzeo 65 postotni, a Mreža znanja 35 postotni udio u poslovnim dnevnim novinama Business.hr koje su do sada pripadale švedskom Bonnier Business Pressu koji su tijekom krize odlučio povući iz projekta. Novi predsjednik Uprave Business.hr-a je Damir Čičak.

AZVO sklopila ugovor s Omega softwareom

Ugovor o uvođenju poslovnog informatičkog rješenja za uredsko poslovanje sklopljen je ovih dana između Omega softwarea i Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.