Kategorija: Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku | Tvrtke i tržišta | rep.hr
Tvrtke i tržišta

Perpetuum Mobile u predstečajnom postupku

UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

INA zbog većeg PDV-a podigla pa vratila cijenu goriva

INA je zbog povećanja PDV-a s 22 na 23 posto prvo podigla cijene goriva za jedan posto, da bi ih dan kasnije zbog pritiska iz Vlade vratila na stari iznos.

Kineski model - ako direktor ima preveliku plaću ubij ga

Predsjednik uprave kineske čeličane ubijen je u neredima u kojima je sudjelovalo 30.000 radnika nezadovoljnih zbog spajanja njihove čeličane Tonghua Iron and Steel Group s tvrtkom Jianlong Steel, javlja Associated press.

Adriatica.net ipak ne ide u stečaj

Predsjednik Uprave Adriatica.neta Boris Teški opovrgnuo je u utorak glasine kako nekoć uspješna tvrtka ide u stečaj, piše Večernji.hr

Suradnja Končara i Ruđera

Predsjednik Uprave Končar - Elektroindustrije d.d. Darinko Bago i njegovi suradnici  na poziv ravnateljice dr. sc. Danice Ramljak i 'Ruđerovog' tima jučer su posjetili Institut 'Ruđer Bošković' (IRB) gdje su održali radni sastanak o mogućoj suradnji.

IN2 preuzeo pulsku tvrtku Grad poznatu po bolničkom softveru

IN2 preuzeo pulsku tvrtku Grad poznatu po bolničkom softveru | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Softverska tvrtka IN2 preuzela je krajem prošlog tjedna 80 posto udjela u pulskom poduzeću Grad d.o.o. specijaliziranom za razvoj bolničkog informacijskog softvera (BIS).

Gorivo ponovno jeftinije

Cijene goriva od ponoći su ponovno jeftinije, te je litra Eurosupera 95 na Ininim benzinskim postajama sada 7,44 kune, a Eurodizela 6,67 kuna.

Cijene goriva od danas niže

Cijene goriva od danas niže | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Cijene goriva na Ininim benzinskom postajama nakon niza poskupljenja danas su pojeftinile - nova cijena litre eurosupera 95 sada je 7,65 kuna, a eurodizela 6,95 kuna.

Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

Još jedno poskupljenje goriva

Još jedno poskupljenje goriva | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Cijene goriva na Ininim benzinskom postajama ponovno su poskupjele, te je litra eurosupera 95 od 23. lipnja 7,90 kuna, a eurodizela 7,06 kuna.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.